A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

РОЗПОЧАТО ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ КУРСІВ З ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО ПІД ЧАС КАРАНТИНУ НА ТК «РАДА» ТА YOUTUBE-КАНАЛІ МОН

РОЗПОЧАТО ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ КУРСІВ З ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО ПІД ЧАС КАРАНТИНУ НА ТК «РАДА» ТА YOUTUBE-КАНАЛІ МОН

Під час карантину на ТК «РАДА» та YouTube-каналі МОН з 17 березня стартувала трансляція курсів з підготовки до ЗНО з лекцій з української мови та літератури, біології, математики та історії України

16:12 18.03.2020

«ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

«ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

НАЙКРАЩІ З КРАЩИХ ПАДАЮТЬ ВІД КУЛЬ, ГРУДЬМИ СВОЇМИ ЗЕМЛЮ ПРИКРИВАЮТЬ СУМНИМ НАБАТОМ В СЕЛАХ І МІСТАХ ЗВУЧАТЬ СЛОВА: «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

11:02 18.03.2020

НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА НА ЗАБУТТЯ!

НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА НА ЗАБУТТЯ!

Сьогодні минає рік відтоді, коли Недригайлівщина отримала страшну звістку про трагічну смерть свого Героя, солдата-навідника 54-ої окремої механізованої бригади - Євгена КЕРЕЧАНИНА, який загинув 18 березня 2019 року на позиціях ЗСУ поблизу хутора Вільний (околиці м. Золоте) від кулі російського снайпера під час обстрілу з території тимчасово окупованого селища Золоте-5 Євген народився у с. Деркачівка 7 травня 1998 року в родині простих сільських трударів. Після закінчення школи, у 2013 році, Євген вступив до ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», в якому здобув професію за спеціальністю слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник, водій категорії «С». Після досягнення 18-ти річного віку пішов служити до лав Збройних Сил України за контрактом. Отримавши військове звання – солдата, проміняв тихе, спокійне юнацьке життя на суворі будні воїна-захисника країни і рідної Недригайлівщини. Він проходив військову службу в найгарячіших точках, в зоні АТО (ООС) на сході України в Донецькій та Луганській областях.

08:32 18.03.2020

Уряд оголосив про закриття метро і припинення міжміського та міжобласного сполучення

Уряд оголосив про закриття метро і припинення міжміського та міжобласного сполучення

Як і очікувалося, на сьогоднішньому нічному засіданні уряд України прийняв рішення припинити роботу метрополітенів у всіх містах (Київ, Харків, Дніпро), а також міжміське та міжобласного повідомлення в зв'язку з пандемією коронавируса. Свіжа постанова Кабміну передбачає введення таких обмежень:

08:25 17.03.2020

Вітаємо з Днем землевпорядника!

Вітаємо з Днем землевпорядника!

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі. Землевпорядники слідкують за тим, щоб земля використовувалась раціонально і ефективно. Вільшанська громада вітає всіх спеціалістів, причетних до цього свята! Ми високо цінуємо вашу працю та високий професіоналізм у здійсненні державного управління земельними ресурсами, становленні та розвитку усіх форм господарювання. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добробуту й злагоди у сім’ях, натхненної, плідної праці та нових професійних успіхів!

09:39 13.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь