A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

В селі Деркачівка відкрили  меморіальну дошку на честь загиблого воїна АТО Євгена КЕРЕЧАНИНА

В селі Деркачівка відкрили меморіальну дошку на честь загиблого воїна АТО Євгена КЕРЕЧАНИНА

Сьогодні кращі наші воїни служать Україні правдою і вірою, беручи до рук зброю, не жаліють себе на полі бою, віддаючи своє життя за свободу і незалежність рідної землі. Ми свято бережемо пам’ять про них, адже герої не вмирають, вони живуть у наших серцях.

13:09 25.06.2020

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД

24 червня у приміщенні  комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека», за ініціативи народного депутата України Максима ГУЗЕНКА та  громадської організації «Платформа розвитку громад»  для голів об’єднаних територіальних громад району, працівників органів місцевого самоврядування, відбувся семінар-тренінг «Стратегічний та проєктний підхід в місцевому економічному розвитку».

12:13 25.06.2020

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ОСТАТОЧНИЙ ПЕРЕЛІК ГРОМАД СУМЩИНИ

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ОСТАТОЧНИЙ ПЕРЕЛІК ГРОМАД СУМЩИНИ

На офіційному вебпорталі Кабінету Міністрів України опубліковано Розпорядження від 12 червня 2020 р. № 723-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Сумської області»

10:11 25.06.2020

Вшанування стипендіатів

Вшанування стипендіатів

Напередодні Дня молоді Вільшанський сільський голова Михайло Мельніков  вручив  сертифікати обдарованим і талановитим дітям Вільшанської громади, які досягли високих результатів у навчанні, інтелектуальних та мистецьких конкурсах, спартакіадах, спортивних змаганнях.

12:57 24.06.2020

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ

СТОВ «Дружба-Нова» доводить до відому жителів Вільшанської сільської ради  , а саме с. Вільшана, с. Білоярське ,  що з 23.06 по 30.06 . буде проводитися внесення фунгіцидів по соняшнику. Препарат Абакус (д.р пираклостробин 62,5 г/л, эпоксиконазол 62,5 г/л).

10:08 24.06.2020

Президент приїде на Михайлівську цілину?

Президент приїде на Михайлівську цілину?

«А, що на Михайлівську Цілину приїде Президент? Саме це питання, найпершим, лунає від жителів сіл Тимченки і Саєве, Недригайлівського району, коли розмова заходить про те, як добротно і оперативно (менш ніж за місяць), «дорожники» виконали ремонтні роботи на автодорозі державного значення Т – 19-26  Штепівка – Катеринівка  - Степове – Михайлівська Цілина – Тимченки – Кушніри – говорить голова Вільшанської територіальної громади Михайло Мельніков.  На  18-ти кілометровій ділянці Михайлівська Цілина – Кушніри,  на сьогодні відремонтоване дорожнє покриття, встановлені дорожні знаки. Найближчим часом буде нанесена дорожня розмітка,  якої тут не було мабуть, з часів будівництва цієї автодороги. А коли люди дізнаються, що цей ремонт виконаний завдяки голові Сумської обласної державної адміністрації Роману Грищенку, в рамках реалізації стратегії розвитку туристичної галузі Сумського регіону, допомогу у вирішенні цієї проблеми він обіцяв під час робочої зустрічі з Вільшанським сільським головою 4 травня 2020 року, то щиро дивуються оперативності вирішення, дякують губернатору і роблять висновок: «Чоловік сказав – чоловік зробив. Так тримати і надалі».  Окрему подяку жителі Вільшанської громади висловлюють ДП «Служба автомобільних доріг в Сумській області», ДП «Сумський «Облавтодор» та безпосереднім виконавцям робіт, працівникам філії Недригайлівський «Райавтодор» та Сумської ДЕД.       

15:51 23.06.2020

ОСНОВНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ, ЩО ДІЮТЬ В УКРАЇНІ З 22 ЧЕРВНЯ 2020 РОКУ

ОСНОВНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ, ЩО ДІЮТЬ В УКРАЇНІ З 22 ЧЕРВНЯ 2020 РОКУ

Набрали чинності зміни, які Кабінет Міністрів України вніс до постанови №392 від 20 травня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

09:50 23.06.2020

ВИПУСКНИКІВ 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗВІЛЬНЕНО ВІД ДПА, ВОНИ МОЖУТЬ ПРОЙТИ ЇЇ ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ – РІШЕННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

ВИПУСКНИКІВ 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗВІЛЬНЕНО ВІД ДПА, ВОНИ МОЖУТЬ ПРОЙТИ ЇЇ ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ – РІШЕННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільнено від державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням. Відповідний Закон 18 червня 2020 року ухвалила Верховна Рада України

12:01 19.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь