A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

ОНОВЛЕНЕ Й ДІЄВЕ ЗАКОНОДАВСТВО – ЕФЕКТИВНЕ ЗНАРЯДДЯ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ

Одним із напрямків діяльності правоохоронних органів є боротьба із рейдерством, тобто із незаконним захопленням або недружнім поглинанням підприємств. Законопроєкт № 1056-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» розширив коло антирейдерських заходів та значно убезпечив власність від протиправних посягань.

09:06:18 27.11.2019

ЖИТТЯ БЕЗ РОДИННИХ ТУРБОТ КОШТУВАЛО СУМЧАНИНУ МАЙЖЕ 200 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Життя складається з моментів, котрі наповнюють його, як приємними, так і гіркими спогадами. Подібна статистика залежить від багатьох факторів, але у випадку малечі, вона значною мірою формується батьками.

08:42:33 27.11.2019

СЕРВІСИ ВІД МІН’ЮСТУ СТВОРЮЮТЬ НЕЗАБУТНІ РОДИННІ СВЯТА

Родинні свята не тільки скріплюють стосунки членів сім’ї, а й наповнюють життя незабутніми моментами і враженнями. Саме через це сучасні сервіси від Міністерства юстиції України покликані покращувати та робити більш комфортними свої послуги, створюючи для громадян найкращі спогади.

08:39:39 20.11.2019

ЩО ЗМУСИЛО МЕШКАНЦЯ СУМЩИНИ ВЧАСНО ПОГАСИТИ БОРГИ?

Примусові заходи, які передбачені чинним законодавством (зокрема обмеження у праві виїзду за кордон, полювання, користування зброєю та керування транспортними засобами), влучають та знаходять відгук у сумлінності чи не кожного боржника по аліментах.

14:37:18 19.11.2019

2 МІСЯЦІ АРЕШТУ ЗА 100-ТИСЯЧНИЙ БОРГ – ТАК ПОКАРАЛИ ТРОСТЯНЧАНИНА ЗА НЕСПЛАТУ АЛІМЕНТІВ

Мешканець Тростянця продемонстрував стійкість характеру не з кращого боку. Чоловік переконав себе, що утримання дитини – це справа, яка його зовсім не стосується, тому витрачати час на пошук роботи та щоденну працю заради добробуту чада він не збирався.

08:34:34 18.11.2019

БАЖАННЯ БАТЬКА ПОЇХАТИ ЗА КОРДОН НАПОВНИЛО БЮДЖЕТ РОДИНИ НЕСПЛАЧЕНИМИ КОШТАМИ

Зневага до потреб дитини викликає осуд оточуючих та провокує настання небажаних наслідків. Одним з найчастіших проявів ігнорування інтересів дитини є несплата аліментів, яка занурює родини у фінансові прірви.

11:04:59 15.11.2019

У СУМАХ ПРАЦЮЮТЬ УНІКАЛЬНІ КОНСУЛЬТАНТИ – СІМЕЙНІ РАДНИКИ

В обласному центрі Сумщини вже декілька місяців поспіль працює ініціатива Міністерства юстиції України «Сімейні радники», яка спрямована на налагодження взаєморозуміння у родинах, удосконалення форм і методів надання громадянам правової допомоги.

15:32:32 14.11.2019

ЧОМУ АЕРОПОРТ СТАВ КІНЦЕВОЮ ТОЧКОЮ ПОДОРОЖІ МЕШКАНЦЯ СУМЩИНИ?

Часу завжди стає шкода, зокрема тоді, коли розумієш, що витратив його нераціонально. Особливо це стосується деяких батьків, які повинні виплачувати аліменти, але щомісячно ігнорують виконання свого обов’язку.

10:31:24 14.11.2019

ВЧИНЕНЕ МАТІР’Ю АДМІНІСТРАТИВНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПОВЕРНУЛО ДІТЯМ КОШТИ

На Кролевеччині 4 маленьких дітей зростали у прийомній родині, їх мати була позбавлена батьківських прав, а тато за станом здоров’я не міг забезпечити їм належний догляд. Аліменти сплачувались лише чоловіком, кошти на які відраховувались з його пенсії. Жінка у свою чергу долучатися до виховання малечі не бажала, тому не обтяжувала себе працею та не перераховувала кошти.  

10:59:26 12.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь