A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЕМОНТ ДОРIГ У ПРIОРИТЕТІ

РЕМОНТ ДОРIГ У ПРIОРИТЕТІ

Сьогодні в селах існує безліч проблем, які стосуються насамперед благоустрою та інфраструктури. Найактуальніша з них — відсутність якісних доріг. Тому агропідприємства компанії «Дружба Нова» спільно з БФ «Разом з Кернел» систематично інвестують кошти в проекти, спрямовані на покращення стану транспортних артерій підопічних сіл.

14:57 10.10.2018

На шляху до чистого довкілля

На шляху до чистого довкілля

17-21 вересня в рамках тижня екологічного виховання «ЕкоШкола», за результатами участі у всеукраїнському проекті «Zero Waste School» від Благодійного фонду «Фонд Кличко» та «Coca-Cola Foundation», учні та працівники Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів взяли участь у ряді заходів: загальношкільній лінійці «Відповідальність починається з тебе», соціальній акції «Будь відповідальним! Сортуй!» та годині спілкування «Відходи – виклик сьогодення та шлях вирішення проблеми ресурсів». У школі було встановлено три баки для сортування сміття – пластику, паперу і скла. Також в рамках акції від Українського товариства охорони природи «Чиста Україна – чиста Земля» 18 вересня проведено загальношкільну толоку «Чисте подвір’я», головною метою якої було не стільки саме прибирання, а зміна відношення людей до довкілля.

08:49 24.09.2018

Чемпіонат Недригайлівського району 14 тур

Чемпіонат Недригайлівського району 14 тур

9 вересня 2018 року в с.Вільшана відбувся заключний  тур чемпіонату Недригайлівського району. Між собою зіграли ФК «Вільшана» і ФК «Недригайлів». Матч закінчився з рахунком 1:5 , впевнена перемога недригайлівців. У складі вільшанської команди гол забив Акімов Ростислав.

15:18 11.09.2018

Вільшанські школярі вшанували річницю визволення Недригайлівщини

Вільшанські школярі вшанували річницю визволення Недригайлівщини

В рамках тижня патріотичного виховання «Пам’ятати! Відродити! Зберегти!» в школі були проведені заходи, спрямовані на формування в школярів почуття приналежності до української нації, відчуття себе громадянином України.

14:21 11.09.2018

УРОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО БАТЬКІВСТВА ВІД ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ

УРОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО БАТЬКІВСТВА ВІД ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ

Протягом трьох років батько-сумчанин не сплачував аліменти на користь свого сина Максима. Підростав син, накопичувалися борги, вони сягнули більше 33 тисяч гривень.  Після набрання чинності другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуваєдержавним виконавцем стосовно вищевказаного нерадивого батька застосовані нові фінансові санкції: накладений штраф у розмірі 50% від загальної заборгованості, що становить близько 17 тисяч гривень та нараховано виконавчий збір у розмірі понад 3 тисячі гривень. Коли у чоловіка виникла потреба закордонної поїздки, його зустріло рішення про відмову в перетині державного кордону України. І саме такі вчинені державним виконавцем обмеження змусили «батька» знайти час та разом з багажем завітати до органів юстиції Сумщини, сплатити заборгованість по аліментах разом зі штрафом на користь своєї дитини, виконавчим збором та витратами на проведення виконавчих дій.  Висновок один: Закон діє і буде діяти, і на кожного несумлінного платника аліментів знайдеться засіб впливу, що змусить виконати покладені на нього обов’язки. І хай для інших це буде справжнім уроком!

10:48 11.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь