A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

У пам'ять про героїзм та патріотизм наших предків

У пам'ять про героїзм та патріотизм наших предків

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!.. Минають роки, десятиліття, змінюється обличчя планети, а з ним життя людства, його думки, мрії… Чим далі за історичним небокраєм «ховаються» вогненні роки війни, тим величнішим постає героїчний подвиг нашого народу.

13:41 09.05.2019

Вшанували ветеранів до Дня Перемоги!

Вшанували ветеранів до Дня Перемоги!

8 травня  виконавчий комітет Вільшанської сільської ради привітав з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні . Гості зичили їм здоров’я, бадьорого настрою, усмішок, добра та мирного неба над головою,а також за вручили продуктові набори . Спонсорами яких стали Агрофірма Козельне та Дружба Нова «Кернел».

13:52 08.05.2019

Золотий дзвін Великодній

Золотий дзвін Великодній

Срібні голоси церковних дзвонів сповістили світу про урочисту подію Воскресіння Христового. Протягом 40 днів лунатимуть  щирі вітання: «Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!».

09:40 02.05.2019

Стежками Чорнобильського лиха

Стежками Чорнобильського лиха

26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства -  вибух реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей різних професій - цивільних і військових, які стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди. І через 33 роки цей день змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини. Пам'ять про трагедію незагоєною раною залишиться в душі нашого народу. Подвиг, який здійснили ліквідатори Чорнобильської АЕС, ніколи не буде забутий.Цій темі були  присвячені різноманітні заходи, які пройшли в бібліотеках  Вільшанської сільської ради.

10:48 26.04.2019

Виховання екологічної культури дітей

Виховання екологічної культури дітей

Виховання екологічної культури дітей – один із важливих напрямків роботи педагогічного колективу Вільшанської ЗОШ. Уже кілька років поспіль учні нашого закладу є  учасниками різних екологічних проектів. І недарма саме навесні активізується ця робота, адже природа прокидається від зимової сплячки і потребує нашої допомоги.

08:19 11.04.2019

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ’Я У ВІЛЬШАНІ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ’Я У ВІЛЬШАНІ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

7 квітня, до Всесвітнього дня здоров'я, відбувся турнір з міні-футболу серед дитячих команд Вільшанської  сільської  ради. У турнірі взяли участь 3 команди: «Молодь» (с.Вільшана), «Великі Будки», «Вільшана». У напруженій боротьбі  перемогу у турнірі одержала команда «Вільшана».

14:02 08.04.2019

СМІЄМОСЯ РАЗОМ

СМІЄМОСЯ РАЗОМ

Світ сміху – це особливий світ. Ми сміємося, щоб жити, щоб таврувати й викривати неподобства. У народі з цього приводу кажуть: «Зі сміху люди бувають!».

10:18 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь