A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено громадські слухання щодо надання пропозицій при розробленні містобудівної документації та погоджені генерального плану села Вільшана

Проведено громадські слухання щодо надання пропозицій при розробленні містобудівної документації та погоджені генерального плану села Вільшана

   Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011р. №555 та з метою забезпечення врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації, 29 березня в актовому залі адмінбудинку Вільшанської сільської ради с. Вільшана відбулись громадські слухання з питань розробки Генерального плану села Вільшана.

09:06 02.04.2019

Ювілей-  мудрості та багатого життєвого досвіду.

Ювілей- мудрості та багатого життєвого досвіду.

30 березня 2019 року  90-ту весну зустріла  чудова матуся та бабуся, невтомна трудівниця, жителька села Великі Будки – Ганна Григорівна Матяш.  З поважним ювілеєм  вітали рідні, близькі, зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками,  на гостину завітали сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В., в.о.старости Великобудківського старостинського округу  Демиденко О.М., начальник відділу праці  та соціального захисту  Вільшанської сільської ради Дремова  Л.М, начальник відділу культури та туризму Подоляка Л.М..

12:13 01.04.2019

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів

Відповідно до Наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області від 14.03.2019 № 30–ОД «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Сумської області у 2019 році» заборонене любительське і спортивне рибальство на період нересту риб та розмноження інших біоресурсів у рибогосподарських водоймах підконтрольних Управлінню Державного агентства рибного господарства у Сумській області, у такі строки:

12:11 29.03.2019

"Вогонь – наш друг, вогонь – наш ворог!"

"Вогонь – наш друг, вогонь – наш ворог!"

Під такою назвою пройшла вистава "Великих ляльок" у Вільшанському дитсадку "Ромашка" 28 березня 2019 року. Адже, для малюків театр – це веселі мандрівки, ігри, дослідження. Саме через нього діти найкраще сприймають навколішній світ, вчаться бачити й розуміти, засвоюють необхідний матеріал. В його основі лежить гра – найголовніша річ для малюків. Тому сааме через ГРУ ми намагаємось донести до дітей необхідні знання, уміння та навички, а також збагатити їх досвіт елементарними правилами поведінки в надзвичайних ситуаціях.  

12:01 29.03.2019

У Вільшанській сільській раді провели перші земельні торги у формі аукціону

У Вільшанській сільській раді провели перші земельні торги у формі аукціону

27 березня 2019 року  у Вільшанській сільській раді вперше, після передачі земель розташованих за межами населених пунктів з державної до комунальної власності  відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди 4 земельних ділянок  комунальної власності, які розташовані на території Зеленківського старостинського округу Вільшанської сільської ради. Торги були проведені представниками Сумської регіональної філії ДП «Центр ДЗК».

16:22 27.03.2019

Герої не вмирають

Герої не вмирають

 Герої не вмирають… Вони живуть вічно… Здається ці слова знає кожен із нас ще з дитинства. Хто б міг подумати, що і в сучасному цивілізованому світі нашим молодим хлопцям доведеться боротися за волю та незалежність своєї Батьківщини. Одним із таких був наш земляк, уродженець села Деркачівка,, Недригайлівського району, Сумської області  Євген Керечанин, якому було тільки 20 років. Євген загинув  18 березня близько 10 години ранку поблизу населеного пункту хутір Свободний Попаснянського району Луганської області в результаті смертельного кульового поранення, нанесеного снайпером.Перебуваючи на спостережному посту, солдат Євген Керечанин відкрив вогонь з кулемета. Точними пострілами  він змусив противника зупинитися і відступити. У той же час, під прикриттям кулемета діяв  ворожий снайпер, в результаті стрілянини якого Євген отримав поранення, несумісні з життям. За проявлену мужність солдат Євген Керечанин представлений до нагородження  посмертно. 21 березня 2019 року  Недригайлівщина прощалася із загиблим воїном-земляком Євгеном Керечанином. Поховання воїна-героя відбулося в с. Деркачівка. В селі,   в якому пройшли його дитячі і юнацькі роки, де він закінчив школу та звідки пішов у широкий життєвий шлях.

13:30 22.03.2019

Вічна пам’ять Героям

Вічна пам’ять Героям

Чорна звістка прилетіла на Недригайлівщину. Вранці 18 березня 2019 року на позиціях ЗСУ поблизу хутора Вільний Луганської області від кулі снайпера загинув боєць 54 окремої механізованої бригади, солдат-навідник, Керечанин Євген Миколайович ( 07 травня 1998 р.н.) уродженець с. Деркачівка Вільшанської сільської ради.

12:52 20.03.2019

«Родина, як зірка єдина»

«Родина, як зірка єдина»

Сім’я, родина, рід – Які слова святі. Вони потрібні кожному в житті. Якщо зміцніє хоч одна родина- Міцніша стане наша Україна. Напередодні міжнародного Дня сім'ї,

09:07 13.03.2019

Масляна – свято радощів, розваг і молитви

Масляна – свято радощів, розваг і молитви

Останній день масляної, тобто 9 березня 2019року,видався напрочуд сонячним і теплим. Усе навколо бриніло весною, пробудженням природи. В першій половині дня до Архангело – Михайлівської церкви села Вільшана, почали сходитися прихожани, діти, гості. Розпочиналося свято Масляної. Воно сягає древньої глибини віків і є на наших теренах істинно народним святом.

15:45 11.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь