A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

8 Березня в Козельненському старостинському окрузі

8 Березня в Козельненському старостинському окрузі

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в Козельненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся святковий концерт, який подарували аматори Козельненського сільського будинку культури. Зі словом вітання звернулась до присутніх в.о.Козельненського старостинського округу Тимченко С.Г.  З найщирішими і теплими побажаннями привітали всіх жінок: мам, бабусь з 8 Березня та подарували концертну програму, насичену різними вокальними номерами.

16:51 07.03.2019

Весна – найпрекрасніша пора року.

Весна – найпрекрасніша пора року.

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, зодягаючись у зелень ,гаї перегукуються голосним пташиним співом. Прийшла весна, а разом з нею – Міжнародний День прав жінок і миру. 7 березня у Вільшанаському СБК відбувся святковий концерт. Всіх представниць жіноцтва привітав сільський голова Вільшанаської сільської ради Мельніков М.В. Зі сцени звучали пісні у виконанні аматорів сцени Вільшанаського СБК, Деркачівського СБК, радували око запальні танці. Концерт приурочений Міжнародному жіночому  Дню 8 березня відбувся під бурхливі оплески глядачів.

16:50 07.03.2019

“Жінка – найчарівніше творіння Землі!”

“Жінка – найчарівніше творіння Землі!”

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу.Відомий класик  Шарль Бодлер сказав «Жінка - це запрошення до щастя». Адже усе найдорожче, що є у житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою – берегинею роду людського.  Жінка втілює  ніжність весни, аромат квітів, легкий подих вітерця, яскраве сяйво зірок – все, що робить світ прекрасним і щасливим. Жінка зберігає сімейне вогнище, народжує і виховуєдітей, досягає  успіхів у професійній і суспільній діяльності залишаючись при цьому завжди молодою й прекрасною.

09:57 07.03.2019

До Міжнародного дня рідної мови

До Міжнародного дня рідної мови

Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу. Знагоди Міжнародного дня рідної мови в Комишанському сільському будинку культури 24 лютого бібліотекарі  Сеньків М.І., Носаль О.М. провели літературно – музичне свято «Рідна мова краю – батьківського  пісня». Присутніми на святі були  юні читачі Комишанської ,Зеленківської бібліотеки та гості .У фойє будинку культури оформлена святкова книжкова виставка «Мов джерельна вода,рідна мова моя» представлена різними літературними жанрами. Для читачів – розмаїття мовознавчих видань, словників, довідників, збірників, ряд публіцистичних статей у періодиці, які присвячені рідній мові. Увагу привертають підбірки поетичних творів, що утверджують рідну мову як творця духовного відродження української нації, а також  велика підбірка афоризмів, крила тих висловів, віршів про мову.

13:40 25.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь