A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Трагедія Бабиного Яру

Трагедія Бабиного Яру

Братською могилою і символом Голокосту в Україні став Бабин Яр. З вересня 1941 року до кінця вересня 1943-го він був місцем регулярних розстрілів і захоронень, які проводили органи нацистської поліції безпеки та айнзанцгрупи СД разом із військовою та цивільною владою Києва. Жертвами нацистів стали євреї, роми, радянські військовополонені, українські націоналісти, пацієнти київської психіатричної лікарні, в’язні Сирецького табору. Бабин Яр – це некрополь для більше ніж 100 000 цивільних громадян та військовополонених.

09:45 29.09.2020

СУМЩИНА ПОСІЛА ІІ МІСЦЕ У РЕЙТИНГУ ШКІЛ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗНО

СУМЩИНА ПОСІЛА ІІ МІСЦЕ У РЕЙТИНГУ ШКІЛ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗНО

У рейтингу шкіл за результатами ЗНО Сумська область посіла друге місце. Серед ключових показників: кількість шкіл, середній бал ЗНО, кількість учнів, проведених тестів та відсоток складення ЗНО. Сумщина має відповідні показники: шкіл – 269, бал ЗНО – 124,5, учнів – 5 293, тестів – 12762, відсоток складення ЗНО – 90%.

09:10 24.09.2020

День партизанської слави України!

День партизанської слави України!

22 вересня ми з вдячністю і любов’ю вшановуємо колишніх партизан і підпільників, усіх, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою.

08:15 22.09.2020

Плідна співпраця Вільшанської громади з СТОВ «Дружба Нова» (Кернел)

Плідна співпраця Вільшанської громади з СТОВ «Дружба Нова» (Кернел)

       Протягом всього періоду співпраці з Вільшанською громадою, СТОВ «Дружба Нова» (Кернел) зарекомендувала  себе, надійною соціально- відповідальною компанією, яка вкладає значні кошти в покращення інфраструктури сіл,  в урізноманітнення спортивного  і  культурного життя громади. Плідна і конструктивна співпраця з цим підприємством дає можливість втілювати в життя чимало корисних справ. Це і ремонти об’єктів  соціальної сфери: школи, будинків культури, ФАПів і ФП,  ремонти доріг між населеними пунктами,  придбання матеріалів для ремонту дорожнього покриття сільських вулиць, благоустрій сільських кладовищ, проведення різноманітних культурно-мистецьких заходів – святкових концертів, Днів села тощо.  Технікою, яка надається товариством виконується безліч різноманітних робіт.  Вже  більше року працюють на роботах з благоустрою населених пунктів сільської ради передані громаді  СТОВ «Дружба Нова» (Кернел)  трактор  МТЗ-80 та автомобіль  САЗ - 3307. Цією технікою вивозиться сміття, косяться бур’яни, а товариство забезпечує її паливно-мастильними матеріалами. 

11:15 15.09.2020

16 ВЕРЕСНЯ НА СУМЩИНІ ЛУНАТИМУТЬ СИРЕНИ

16 ВЕРЕСНЯ НА СУМЩИНІ ЛУНАТИМУТЬ СИРЕНИ

16 вересня в період з 900 до 1220 буде проводитись квартальна технічна перевірка обласної системи оповіщення  із вмиканням електросирен, стійок СЦВ та переключанням радіотрансляційних  вузлів

09:43 15.09.2020

ДО УВАГИ ГРОМАД СУМЩИНИ: ТРИВАЄ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПРОЄКТІВ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, ЩО ФІНАНСУВАТИМУТЬСЯ ЗА КОШТИ ЄС

ДО УВАГИ ГРОМАД СУМЩИНИ: ТРИВАЄ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПРОЄКТІВ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, ЩО ФІНАНСУВАТИМУТЬСЯ ЗА КОШТИ ЄС

Міністерство розвитку громад та територій України оголошує конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу

09:08 15.09.2020

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ

СТОВ «Дружба- нова» повідомляє, що в період 15.09.2020 року по 21.09.2020 року буде проводити десикацію соняшника за допомогою авіації, препаратом Дикват діюча речовина дибромид 150 гл 3-й клас токсичності.

14:31 14.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь