A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

УРЯД ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН ВИХІДНОГО ДНЯ

УРЯД ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН ВИХІДНОГО ДНЯ

Уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року. Також протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни

14:49 12.11.2020

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Лише впродовж минулого місяця, на територію Недригайлівського району здійснено 4 виїзди, під час яких знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів.

12:55 11.11.2020

ЯК ОТРИМАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНУ СУБСИДІЮ В 2020 РОЦІ

ЯК ОТРИМАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНУ СУБСИДІЮ В 2020 РОЦІ

До початку опалювального сезону залишається все менше часу, а у справі оформлення субсидії є зміни. Кому призначається субсидія? Як обчислюється субсидія цього року? Як оформити субсидію? На ці та інші питання надає роз’яснення Міністерство соціальної політики України

14:09 06.10.2020

Новий шкільний автобус для Вільшанської ЗОШ

Новий шкільний автобус для Вільшанської ЗОШ

     Непересічною подією для Вільшанської  об'єднаної територіальної громади стало придбання нового шкільного автобуса для Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад). Автобус було придбано на умовах співфінасування бюджету Вільшанської сільської об'єднаної територіальної громади та державного бюджету. З бюджету громади виділено 555 тис.грн.

16:17 30.09.2020

Шановні працівники бібліотек

Шановні працівники бібліотек

      Щороку золотої осінньої пори бабине літо приносить нам два гарних свята  – Всеукраїнський день бібліотек та Віри, Надії,Любові і матері їх Софії .      «Бібліотека – це гербарій почуттів, пристрастей, вмістилище, де зберігаються взірці мудрості і культури усіх цивілізацій!» доречно стверджував Поль Клодель.      Протягом багатьох століть роль книги і бібліотеки у духовному становленні людства залишаються неперевершеними. Святкуючи цей день, ми відзначаємо високу цінність бібліотек у вільному та відкритому інформаційному суспільстві. Всеукраїнський день бібліотек –  це, перш за все, професійне свято великого, духовно багатого колективу бібліотечних працівників, справжніх помічників та порадників на шляху до вершин знань і процвітання країни.     Шановні бібліотекарі! Ви з високою відповідальністю служите найшляхетнішій справі і гідні найщирішої вдячності за терпіння, мудрість і вірність обраній професії.    Сьогодні бібліотекар – це не тільки зберігач документального культурного надбання, зосередженого у фондах бібліотек, знавець книги, літератури, вихователь культури читання, а й аналітик, котрий вміє вести інформаційний пошук, оцінювати якість інформаційних ресурсів, навігатор і посередник у системі комунікацій, і традиційно –  відданий справі сподвижник, професіонал, надійний і безкорисливий порадник користувача.      Вітаючи вас з  професійним святом, хочеться побажати вам нових трудових звершень, успіхів у вашій нелегкій але почесній справі, невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла, і багато-багато вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів.     Хай мрії збуваються!  Нехай вам завжди всміхається доля, на довгих стежинах життєвої ниви нехай супроводжує вас Віра у власні сили,  Надія на те, що наша праця буде гідно поцінована, Любов і повага користувачів, Мудрість у здійсненні великих задумів і планів.     Нехай життя дарує Вам радість, а читачі - вдячність. Нехай Вашою подвижницькою працею повниться духовна скарбниця нашого народу.  

16:43 29.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь