A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Змінено дати проведення пробного ЗНО

Змінено дати проведення пробного ЗНО

В Україні змінені дати проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

13:55 12.03.2020

Увага! Призупинення освітнього процесу!

Увага! Призупинення освітнього процесу!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», враховуючи рекомендації, надані в листі Міністерства освіти і науки України 1/9-154 від 11.03.2020 року, з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 у закладах освіти Вільшанської сільської ради призупинено освітній процес із 12 березня до 3 квітня 2020 року.

12:01 12.03.2020

На всій території України для протидії коронавірус офіційно запровадили карантин

На всій території України для протидії коронавірус офіційно запровадили карантин

Обмежувальні заходи триватимуть три тижні. Кабінет міністрів України, починаючи з 12 березня, вводить карантин на всій території України для протидії коронавірусу із Китая. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України. Зазначається, що Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів.

15:15 11.03.2020

День народження Великого Кобзаря

День народження Великого Кобзаря

Напередодні дня народження Тараса Григоровича Шевченка в усіх бібліотеках Вільшанської сільської ради були проведені цикли заходів, оформлені викладки літератури, книжкові виставки про життя і творчий шлях Великого Кобзаря, що покликані виховати любов і повагу до спадщини, яку залишив поет. Деркачівська СБ - літературні посиденьки: «Поетичне слово Кобзаря» Вільшанська СБ - перегляд літератури: «Тарас Шевченко. Життя. Творчість. Світогляд», книжкова виставка: "Вічне і живе Шевченкове слово" Козельненська СБ - виставка-перегляд "Великий пророк воскресіння"

09:39 10.03.2020

Свято Весни, Жінки, Мами

Свято Весни, Жінки, Мами

Недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає, природа починає прокидатись. Як починається буяння природи – перші квіти соромливо тягнуться до перших сонячних променів, розпускаються бруньки на деревах, так само буяє весною і жіноча краса. Свято 8 Березня завжди асоціюється з весною, ніжністю, красою та теплом, але найбільше - з жіночою красою та витонченністю. У клубних закладах Вільшанської сільської ради пройшли святкові концерти присвячені Міжнародному Дню прав жінок та миру. 

08:43 10.03.2020

Мамин день

Мамин день

З давніх давен на нашій українській землі образ довгожданної весни уособлювала гарна молода дівчина з вінком квітів на голові.Народний образ весни-це образ краси,сили і надії.Першим і по жіночому особливим місяцем є березень.В Деркачівському закладі культури зібралися всією родиною,щоб вшанувати жінку-матір,бабусю,сестричку,подругу-всіх жінок на землі.

08:41 10.03.2020

90-річний ювілей

90-річний ювілей

8 - березня свій 90-річний ювілей святкувала жителька села Саєво Козельненського староститнського округу Вільшанської сільської ради Гончаренко Ульяна Пилипівна. . Зі словами теплих привітань, квітами та подарунком до Ульяни Пилипівни завітали діловод Козельненського старостинського округу Кужель Людмила Миколаївна, депутат Вільшанської сільської ради Кріпак С.І.,соціальний працівник Мирошниченко О.Г. Гості щиро віншували довгожительку квітами, подарунками та бажали цій сильній жінці міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини й ще довгих років життя. Попри поважний вік, бадьора та енергійна ювілярка радо ділилась спогадами про своє життя та поділилася секретом довголіття, зазначивши що весь вік працювала і робила людям лише добро.

08:39 10.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь