A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зростання безробіття чи сезонні коливання: ситуацію коментує служба зайнятості

Зростання безробіття чи сезонні коливання: ситуацію коментує служба зайнятості

Ситуація на ринку праці характеризується позитивною динамікою. Зокрема, за останніми оприлюдненими даними Державної служби статистики України, кількість зайнятого населення у віці 15-70 років за 9 місяців 2019 року, у порівнянні відповідним періодом 2018 року, зросла на 219 тис. осіб та становила 16,6 млн осіб. Рівень зайнятості зріс з 57,2% до 58,3%.

10:34 05.02.2020

УВАГА! ШАХРАЇ!

УВАГА! ШАХРАЇ!

Дільничний інспектор поліції, що обслуговує населені пункти Вільшанської ОТГ закликає громадян-мешканців громади до пильності і обережності через зростання на території Сумської області випадків вчинення шахрайських дій відносно населення, в першу чергу осіб похилого віку, самотніх мешканців.

10:22 05.02.2020

90-річний ювілей

90-річний ювілей

Пропливає долі неспокійна річка, А за нею линуть роки-журавлі! Ось і загорілася вже 90-та свічка Вам на ювілейному столі! 4 лютого 2020 року в селі Великі Будки свій 90-річний ювілей зустріла Демиденко Наталія Матвіївна. Зі словами теплих привітань, квітами та подарунками до Демиденко Наталії Матвіївни завітали сільський голова Вільшанської сільської ради М. В. Мельніков, в.о. старости Великобудківського старостинського округу О.М.Демиденко, начальник відділу праці та соціального захисту Вільшанської сільської ради Дремова Л.М.. Гості привітали ювілярку та побажали, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не згасав, близькі люди радували своєю турботою та увагою. Щоб кожен день дарував радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.Попри поважний вік, бадьора та енергійна ювілярка радо ділилась спогадами про своє життя, розповідала гостям про свою родину. Іменинниця дякувала гостям за вітання, турботу і увагу. «Завжди приємно, що тебе пам‘ятають і не забувають» - зі сльозами на очах говорила ювілярка.

08:31 05.02.2020

«Нова сторінка співпраці служби зайнятості з ОТГ Сумщини спрямована на соціальну підтримку громадян», - Володимир Підлісний

«Нова сторінка співпраці служби зайнятості з ОТГ Сумщини спрямована на соціальну підтримку громадян», - Володимир Підлісний

У вересні 2019 року вперше в Україні в с. Боромля Тростянецького району на базі місцевої об’єднаної територіальної громади стартувало навчання групи працівників, які опікуються напрямом «Соціальна робота та супровід в об’єднаних територіальних громадах» за кошти, передбачені в обласному бюджеті на навчання працездатного населення сільської місцевості.

10:52 04.02.2020

Нарада із працівниками закладів культури Вільшанської сільської ради

Нарада із працівниками закладів культури Вільшанської сільської ради

29 січня відбулась нарада із працівниками закладів культури Вільшанської сільської ради: директорами будинків культури, керівниками художніми, бібліотекарями. Під час засідання висвітлювались питання організації бібліотечної роботи, клубної роботи, зокрема, проведення масових заходів та участь творчих колективів в тих чи інших концертах, конкурсах, фестивалях. Основний акцент було зроблено на модернізацію клубної діяльності на селі, збереження та зміцнення матеріальної бази, поліпшення ефективності роботи клубних закладів, бібліотек на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-дозвіллєвої діяльності. На завершення наради бібліотекар Вільшанської сільської бібліотеки Канівець В.М. провела хвилину спогад «Герої Крут. Трагічні події 29 січня 1918 року» та ознайомила з книжковою виставкою «Понад усе вони любили свій рідний край». Бібліотекарі разом з клубними працівниками вшанували пам'ять Героїв Крут хвилиною мовчання. Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.

10:53 30.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь