Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ НАГАДУЄ ПРО БАТЬКІВСЬКІ ОБОВ'ЯЗКИ

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ НАГАДУЄ ПРО БАТЬКІВСЬКІ ОБОВ'ЯЗКИ

Спілкування з боржниками та стягувачами поза кабінетом та особистим прийомом – дієва допомога для державних виконавців у процесі викорінення аліментної заборгованості батьків перед своїми дітьми.Адже інформування про можливі наслідки у разі залишення ситуації без виправлення часто стають рушійною силою для горе-батьків, щоб ті згадали про свої батьківські обов’язки.

14:36 25.07.2018

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко ДРУГИЙ ПАКЕТ ЗАКОНІВ #ЧужихДітейНеБуває: ЩО ЗМІНИТЬСЯ?

Консультує Міністр юстиції Павло Петренко ДРУГИЙ ПАКЕТ ЗАКОНІВ #ЧужихДітейНеБуває: ЩО ЗМІНИТЬСЯ?

Пане міністре, я розлучена, на дитину отримую від чоловіка аліменти, але їх ні на що не вистачає. Кажуть, щоб колишній платив на дитину більше, треба підняти мінімальний розмір аліментів. Коли це нарешті відбудеться?

14:34 24.07.2018

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА БІЛОПІЛЬЩИНІ

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА БІЛОПІЛЬЩИНІ

Безоплатне одержання у власність земельної ділянки, порядок створення об’єднаних територіальних громад, виплат малозабезпеченим верствам населення, розірвання договору оренди землі, єдиний податок та оформлення емфітевзису – найширший спектр запитань отримали фахівці мобільної групи у складі спеціалістів юстиції Сумщини та центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги від жителів Білопільщини. Напередодні, мешканці Ганнівсько-Вирівської та Воронівської сільських рад мали змогу отримати відповіді на хвилюючі правові питання від спеціалістів-правників.  Громадяни отримали вичерпні консультації, а також інформаційні буклети з покроковими інструкціями - як захистити свої права, та як діяти у разі їх порушення. Юстиція – відкрита для людей!

14:32 23.07.2018

ГОВОРИЛИ ПРО НОВИЙ ПОРЯДОК ВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

ГОВОРИЛИ ПРО НОВИЙ ПОРЯДОК ВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

Законодавство України постійно розвивається та вдосконалюється, у зв’язку з чим виникає необхідність у постійному обговоренні та опрацюванні нових норм для формування єдиної практики проведення державної реєстрації.  Так, сьогодні в управлінні юстиції Сумщини під головуванням начальника Управління державної реєстрації Наталі Дуднікової відбувся черговий семінар з державними реєстраторами області, присвячений проблемним питанням, які виникають під час державної реєстрації нерухомості. Особливу увагу було приділено обговоренню Порядку ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно для запобігання можливим помилковим діям державних реєстраторів. Організаторами було надано вичерпні відповіді на запитання, які цікавили державних реєстраторів, та розповсюджено інформаційні матеріали з актуальних питань.

14:30 23.07.2018

АДРЕСНА ПРАВОВА ДОПОМОГА У СУМСЬКІЙ «БЕРЕГИНІ»

АДРЕСНА ПРАВОВА ДОПОМОГА У СУМСЬКІЙ «БЕРЕГИНІ»

Завдяки запровадженому Міністерством юстиції проекту «Я МАЮ ПРАВО!», фахівцями юстиції та центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги раз у раз здійснюються спільні виїзди з метою надання населенню адресної безоплатної правової допомоги.

08:21 20.07.2018

ДВОМ ГОРЕ-БАТЬКАМ З ОХТИРЩИНИ  СУД ПРИЗНАЧИВ СУСПІЛЬНО-КОРИСНІ РОБОТИ

ДВОМ ГОРЕ-БАТЬКАМ З ОХТИРЩИНИ СУД ПРИЗНАЧИВ СУСПІЛЬНО-КОРИСНІ РОБОТИ

Посилення, що торкнулись примусового стягнення аліментів, зокрема, можливість притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно корисних робіт, що передбачає стаття 1831 КУпАП, дають позитивні результати.

08:19 20.07.2018

Свято Дня села Деркачівка

Свято Дня села Деркачівка

Святкування Дня села Деркачівка розпочалося богослужінням на честь Святих  апостолів   Петра і  Павла, де знаходиться Петро-Павлівська церква .

15:15 17.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь