A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Козельному тривають роботи з ремонту доріг

У Козельному тривають роботи з ремонту доріг

Протягом другої половини жовтня, на замовлення  ДП «Дороги Сумщини» активно тривали і вже підходять до завершення роботи з поточного ремонту дорожнього покриття автодоріг місцевого значення  О191001 Лебедин-Курган-Василівка-Козельне та  автодороги О191005 Козельне-/Т-19-04/  в межах села Козельне, які до цього не ремонтувалися кілька десятків років і перебуваючи у незадовільному стані породжували небезпеку життю і здоров’ю усіх учасників дорожнього руху і щонайприкріше - школярів, які цими автодорогами щодня підвозилися до школи і в зворотному напрямку.  Ці ремонтні роботи проводяться за результатами  рішень прийнятих на  виїзній робочій нараді, яка проходила 8 вересня 2021 року, в Козельненському старостинському окрузі  Вільшанської ОТГ за ініціативи народного депутата України Максима Гузенка (партія «Слуга Народу») за участі депутата Сумської обласної ради Віри Лаврик   директора ДП «Дороги Сумщини» Мирослава Завального та помічника народного депутата Владислава Костенка. В ході робіт, як і передбачалося, майже на всіх найбільш пошкоджених ділянках проводиться повна заміна верхнього шару асфальтобетонного покриття.    Рух всіх транспортних засобів і зокрема  шкільних автобусів цими дорогами став безпечним і комфортним, а сільські вулиці набули сучасного естетичного вигляду. Виконавчий комітет Вільшанської сільської ради та жителі с Козельне вдячні  народному депутату Максиму Гузенку, депутату Сумської обласної ради Вірі Лаврик,   директору ДП «Дороги Сумщини» Мирославу Завальному за підтримку і оперативне вирішення питань якісного ремонту доріг на території громади.

11:20 27.10.2021

Сумщина переходить до "червоної" карантинної зони з 23 жовтня

Сумщина переходить до "червоної" карантинної зони з 23 жовтня

У Сумській області з 00.00 23 жовтня запроваджують "червону" карантинну зону. Таке рішення 20 жовтня прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні.

14:45 21.10.2021

Привітання з Днем захисника України!

Привітання з Днем захисника України!

Приміть щирі вітання з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати уособлюють мужність і героїзм визволителів рідної землі, захисників незалежності і територіальної цілісності України.

08:52 14.10.2021

1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА В УКРАЇНІ

1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА В УКРАЇНІ

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

09:52 01.10.2021

Робоча поїздка Максима Гузенка

Робоча поїздка Максима Гузенка

     28 вересня 2021 року народний депутат України Максим Гузенко (партія Слуга народу) з робочою поїздкою відвідав Вільшанську об’єднану територіальну громаду, де ознайомився з роботою установ та станом підготовки до осінньо-зимового періоду закладів освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, центру з надання адміністративних послуг тощо.

15:21 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь