A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА В УКРАЇНІ

1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА В УКРАЇНІ

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

09:52 01.10.2021

Робоча поїздка Максима Гузенка

Робоча поїздка Максима Гузенка

     28 вересня 2021 року народний депутат України Максим Гузенко (партія Слуга народу) з робочою поїздкою відвідав Вільшанську об’єднану територіальну громаду, де ознайомився з роботою установ та станом підготовки до осінньо-зимового періоду закладів освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, центру з надання адміністративних послуг тощо.

15:21 30.09.2021

30 вересня - День усиновлення

30 вересня - День усиновлення

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.

15:29 29.09.2021

Трагедія Бабиного Яру

Трагедія Бабиного Яру

Сьогодні ми з глибоким сумом згадуємо одну з найтрагічніших сторінок нашого минулого – 80 років тому у київському урочищі Бабин Яр нацисти почали масові розстріли мирних громадян.

11:03 29.09.2021

Про стан вакцинації працівників закладів освіти

Про стан вакцинації працівників закладів освіти

За інформацією відділу освіти молоді та спорту Вільшанської сільської ради станом на 20 вересня 2021 року у закладах освіти громади першою дозою від COVID-19 вакцинувалися 17 із 18 працівників   Вільшанського дошкільного навчального закладу ( 94,0%) та 65 із 77 працівників педагогічного колективу та обслуговуючого персоналу закладу загальної середньої освіти. Другою дозою вакциновано 13  працівників дитячого садка (72%) та 56 працівників школи (72%).

14:46 20.09.2021

17 вересня в Україні відзначається День рятівника

17 вересня в Україні відзначається День рятівника

Свято відзначається щороку цього дня згідно з Указом Президента від 12 вересня 2008 року. День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відмічають також громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

09:13 17.09.2021

У Вільшанському ДНЗ відремонтували харчоблок

У Вільшанському ДНЗ відремонтували харчоблок

Враховуючи обов’язковість введення системи НАССР у закладах освіти, питання якісного та безпечного харчування залишається найбільш актуальним. Новий харчоблок у Вільшанському  закладі дошкільної освіти «Ясла-садок «Ромашка» тепер не впізнати. Гарячий та холодний цехи капітально відремонтовані, тут світло і затишно - здійснено заміну всього  технологічного обладнання, каналізаційної системи, системи водопостачання, внутрішніх мереж електроживлення та електроосвітлення, дверей, опорядження стін і стелі, підлоги, системи вентиляції. Крім того придбано і встановлене нове кухонне обладнання та малоцінний інвентар. Ремонт проведено з урахуванням усіх санітарно-гігієнічних норм і вимог, які пред’являються до подібних об’єктів. Наразі харчоблок в повній мірі дасть змогу забезпечити зниження ризиків небезпеки харчових продуктів для вихованців дошкільного закладу.

09:14 16.09.2021

Ще два дитячих ігрових майданчика встановлені  в селах Вільшанської громади

Ще два дитячих ігрових майданчика встановлені в селах Вільшанської громади

В рамках реалізації програми благоустрою населених пунктів Вільшанської сільської ради на 2021 рік в селах Тимченки та Саєве встановлено два нових дитячих ігрових майданчики, які безумовно стануть бажаним місцем відпочинку малечі.  

10:36 14.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь