A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзна нарада в Козельненському старостинському окрузі

Виїзна нарада в Козельненському старостинському окрузі

     8 вересня 2021 року, за ініціативи народного депутата України Максима Гузенка (партія «Слуга Народу»), депутат Сумської обласної ради Віра Лаврик  та помічник народного депутата Владислав Костенко, за участі директора ДП «Дороги Сумщини» Мирослава Завального  здійснили виїзд до Козельненського старостинського округу Вільшанської об’єднаної територіальної громади, де  за участі Вільшанського сільського голови Михайла Мельнікова, старости Козельненського старостинського округу Світлани Тимченко та представників громадськості провели робочу нараду, в ході якої був напрацьований план дій щодо проведення в 2021 та 2022 роках ремонтів автодоріг загального користування між населеними пунктами в Козельненському старостинькому окрузі.                  Оцінивши реальні обсяги ремонтних робіт, Лаврик Віра Іванівна наголосила на тому, що  для забезпечення належної якості, зважаючи на сприятливі погодні умови, виконання ремонтних робіт необхідно розпочати якнайшвидше. В свою чергу  Мирослав Завальний  зауважив, що саме висока якість робіт в поєднанні з оптимальними термінами їх виконання є пріоритетом ДП «Дороги Сумщини», на сьогодні підприємство, навіть при проведенні поточних ремонтів, намагається максимально відходити від практики так званих ямкових ремонтів на користь повної заміни верхнього шару асфальтобетонного покриття і запевнив, що ДП «Дороги Сумщини»  має усі необхідні ресурси для своєчасного виконання робіт. Учасники наради узгодили перелік необхідних підготовчих робіт розподіливши їх за зонами  відповідальності кожної із сторін.

11:53 09.09.2021

Дороги -  це артерії цивілізації

Дороги - це артерії цивілізації

В серпні - вересні поточного року за сприяння народного депутата України Максима Гузенка та депутата обласної ради Віри Лаврик (партія «Слуга народу»), в рамках виконання їх передвиборчих програм  на території Вільшанської ОТГ проведені значні обсяги різних видів робіт з ремонту дорожнього покриття доріг загального користування  між населеними пунктами громади. Зокрема на замовлення  та під  контролем  фахівців ДП «Дороги Сумщини»  ТОВ « АМК «РЕМ-БУД» виконано поточні ремонти  на 4-х кілометровій ділянці автодороги С191030  Вільшана – Білоярське, та 5-ти кілометровому відрізку автодороги О191008 Недригайлів - Козельне  (на ділянці Білоярське - Козельне), а також відремонтовано 11 км автодороги  О191009 Зелене - Вільшана на ділянці Деркачівка -  Вільшана. Крім того, на цій же автодорозі,  підрядною організацією ТОВ «ІНЕЙТС», в рамках виконання програми Президента України "ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО",  практично завершені роботи з середнього поточного ремонту 1км ділянки загальною вартістю близько 6,7 млн. грн., в межах села Великі Будки, де на спеціально підготовлену основу із щебенево-піщаної суміші  вже повністю покладене нове двошарове асфальтобетонного покриття, як це передбачено сучасними вимогами. Наразі тривають роботи з відсипки узбіч, після чого буде нанесена розмітка та встановлені дорожні знаки.  Жителі Вільшанської громади вдячні Максиму Васильовичу  та Вірі Іванівні за постійну підтримку, а будівельникам та керівництву ДП «Дороги Сумщини» за якісно виконані роботи в оптимальні терміни.

16:22 08.09.2021

Відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг

Відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг

6 вересня 2021 року у Вільшанській територіальній громаді відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг, завдяки якому надання послуг населенню територіальної громади стане більш доступним та якісним. Ця значима подія розпочалася із вітального слова сільського голови  Михайла  Мельнікова.  У своєму виступі  сільський голова привітав усіх з відкриттям ЦНАПу, подякував усім, хто причетний до його створення, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги.

11:47 06.09.2021

З Днем підприємця України!

З Днем підприємця України!

Щорічно, в першу неділю вересня, своє професійне свято відзначають люди, які пов’язали свою долю з досить нелегкою справою – бізнесом.

11:25 05.09.2021

НА ВИЩОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ УЧИЛИЩІ ВІДКРИТО МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ЗАГИБЛИМ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

НА ВИЩОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ УЧИЛИЩІ ВІДКРИТО МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ЗАГИБЛИМ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Сьогодні у ДПТНЗ "Недригайлівське вище професійне училище" відбулася визначна та пам'ятна подія - на приміщені закладу відкрито меморіальну дошку воїнам, нашим землякам, колишнім студентам училища, які загинули в зоні проведення АТО/ООС - Олександру ШОВТУТІ, Сергію ГРИБЕНИКУ та Євгену КЕРЕЧАНИНУ.

14:54 03.09.2021

Все починається з 1 вересня

Все починається з 1 вересня

1 вересня барвами осінніх квітів, переспівами першого дзвоника, усмішками вчителів, святковою атмосферою, свіжістю оновлених класів зустрічав своїх вихованців Вільшанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, в якому День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію.

09:56 02.09.2021

В  селі Зеленківка   встановили дитячий ігровий майданчик

В селі Зеленківка встановили дитячий ігровий майданчик

В селі Зеленківка, Вільшанської територіальної громади за ініціативи депутата сільської ради Сороколіт Т.І. за рахунок коштів сільського бюджету передбачених на здійснення депутатських повноважень,придбано та встановлено новий дитячий ігровий майданчик, який став популярним місцем розваг зеленківської малечі. Найближчим часом планується встановлення ще 5-титаких ігрових майданчиків в різних населених пунктах громади.

14:22 30.08.2021

Відбулася 12 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

Відбулася 12 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

28   серпня  у Вільшанському сільському будинку культури відбулася 12 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради. У  роботі сесії взяли участь  15 депутатів  із  22  обраних. На  сесію були запрошені  начальники відділів  сільської  ради  та  старости.  Сесійне засідання   проводила тимчасово виконуюча обов'язки   сільського голови  Світлана Криштоп. На порядок денний сесії було винесено 160 питань, основним з яких були земельні  питання  за  заявами  громадян. Також були затверджені  зміни до бюджету Вільшанської сільської територіальної громади на 2021 рік та розглянуто ряд  інших питань, з яких  прийняті відповідні рішення.

10:09 30.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь