A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства від аматорів сцени Вільшанського СБК

Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства від аматорів сцени Вільшанського СБК

З днем сільського господарства Від душі усіх вітаємо. Гарних успіхів в усьому Та врожаїв вам бажаємо! Хай щастить в робочій праці Та в сім’ї добро панує. Злагода, здоров’я, щастя У житті завжди існує!

11:20 18.11.2019

Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства від аматорів сцени Тернівського СБК

Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства від аматорів сцени Тернівського СБК

Найчарівніший дар життя- природа,рідна матінка-земля! Земля завжди прекрасна у весняному віночку, у смаргодовій накидці із зелених шат, у золотоваму багрянці щедрої осені. Дзвін струмків нагадує нам веселий сміх, шелест листя- легке дихання землі,а повнозерний колос-її щедрість! Тому восени, коли зібрано і оброблено все те,що дала нам благодатна матінка-земля,ми шануємо свято працівників сільського господарства. 16 листопада у Вільшанський СБК із святковим концертом завітали наші сусіди аматори мистецтва, учні, працівники культури Тернівської селищної ради . З щирими словами привітань до працівників агропромислової сфери громади звернувся сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В.. Він наголосив, що Україна – це першою чергою сільськогосподарська держава, адже так закладено нашими традиціями. «Хліб у нас є символом святого, а обжинки – це підведення підсумків. Робота на землі – це висока честь, і сьогодні ми бачимо, що саме завдяки сільському господарству Україна рухається вперед Зі святкової сцени лунали слова вдячності і пошани за любов до рідної землі, за плідну працю на ній, чудові художні номери , гумористичні сценки,танок маленького козака та дівчинки україночки. Святковий концерт завершився на теплій і дружній ноті, глядачі в гарному настрої виходили із глядацької зали. Тож хочеться ще раз привітати всіх з Днем працівників сільського господарства та побажати всім сільським трудівникам Вільшанської громади міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.

10:46 18.11.2019

З любов'ю вічною, до тебе, рідний краю

З любов'ю вічною, до тебе, рідний краю

16 листопада аматори Козелянського СБК, Тимченківського СК та Саєвського СК завітали зі звітним концертом, в рамках І туру обласного фестивалю "З любов'ю вічною, до тебе, рідний краю" в Деркачівський СБК. Пісні, гумор, щире слово нікого не залишили без приємної посмішки, гарного настрою та дружньої атмосфери.

09:26 18.11.2019

Вітання з Днем працівників сільського господарства!

Вітання з Днем працівників сільського господарства!

Шановні працівники сільського господарства ! Щиро і сердечно вітаємо Вас з професійним святом! Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду. У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу. Бажаємо вам міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.

15:57 16.11.2019

Відбулися змагання з шашок серед  учнів закладів загальної середньої освіти Вільшанської сільської ради

Відбулися змагання з шашок серед  учнів закладів загальної середньої освіти Вільшанської сільської ради

Шашки — дуже цікава настільна гра. Цією грою  захоплюються і дорослі, і діти. Вона розвиває мислення, уяву, логіку, а також вміння прорахувати свої дії на декілька кроків уперед.

13:06 15.11.2019

ВЕТЕРАНИ ФУТБОЛУ ЗАВЕРШИЛИ ОСІННІЙ МІНІ-ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН

ВЕТЕРАНИ ФУТБОЛУ ЗАВЕРШИЛИ ОСІННІЙ МІНІ-ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН

6 листопада 2019 року за ініціативи Комітету ветеранів футболу Недригайлівщини відбувся товариський матч з міні-футболу присвячений закриттю сезону 2019 року. Матч відбувся на спортмайданчику Вільшанської школи де зустрілися добрі знайомі - футболісти ветеранських команд Недригайлова і Вільшани.

15:01 07.11.2019

Інформація Держгеокадастру

Інформація Держгеокадастру

     Звертаємо увагу громадян, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій на необхідність невідкладного розроблення відповідної документації із землеустрою з метою подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру.

09:38 29.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь