A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Знову вересень кличе до школи

Знову вересень кличе до школи

Знову першовересень яскравим осіннім промінчиком постукав у віконця всіх школярів Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, запрошуючи їх до навчання.

15:29 02.09.2019

Святкуємо  Незалежність  України

Святкуємо Незалежність України

24 серпня – День Незалежності України. Це дата, що укріплює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогоденне й майбутнє.  23 серпня до Дня Державного Прапора України та 28 річниці Дня Незалежності України у Вільшанському сільському будинку культури відбувся святковий концерт. Із внесення Державного Прапора та Державного Гімна України розпочалася урочиста частина дійства. Вітальне слово тримав сільський голова М.В.Мельніков який від усієї душі привітав з великим національним святом, зичив міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Концертну програму відкрили піснею «Я люблю Україну" у виконанні Віталія Шаповала. Пісні про рідний край та Україну виконали аматори сцени Вільшанського, Великобудківського, Деркачівського, Козелянського,Комишанського СБК. На протязі концерту панувала святкова атмосфера .  У фойє бібліотекар Канівець В.М. представила книжкову виставку "Моя земля це Незалежна Україна " а також вільшанці та гості з задоволенням переглянули виставку вишивок місцевих майстринь.

15:45 27.08.2019

До 100-річчя від дня народження  Рибалка Василя Матвійовича

До 100-річчя від дня народження Рибалка Василя Матвійовича

Народився 27 серпня 1919 року в селі Вільшані ( Недригайлівського району Сумської області) в сім'ї селянина. Українець. Закінчив 10 класів школи. Працював машиністом авторемонтної майстерні в селі Вільшані.

14:56 27.08.2019

Святкування Дня села Білоярське

Святкування Дня села Білоярське

Традиція святкувати День села побутує чи не у кожному населеному пункті України. Гарного літнього дня 17 серпня  масові народні гуляння були і в мальовничому селі Білоярське.

12:04 19.08.2019

Невакциновані діти не зможуть відвідувати школи і садки

Невакциновані діти не зможуть відвідувати школи і садки

Міністерство охорони здоров’я та Міністерство освіти і науки закликали батьків до 1 вересня зробити дітям усі необхідні за Національним календарем щеплення. Про це, під час спільної прес-конференції, сказали в.о міністра охорони здоров’я Уляна Супрун та міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

16:07 14.08.2019

До 200-річчя з дня народження Пантелеймона Куліша

До 200-річчя з дня народження Пантелеймона Куліша

7 серпня 2019 року виповнилось 200 років з дня народження видатного письменника, перекладача, історика, громадського діяча, фольклориста, однієї з основних постатей національної культури – Пантелеймона Куліша.

14:05 08.08.2019

Особистий прийом громадян керівництвом та спеціалістом Недригайлівського ВП ГУ НПУ в Сумській області

Особистий прийом громадян керівництвом та спеціалістом Недригайлівського ВП ГУ НПУ в Сумській області

26.07.2019 у Вільшанській сільській раді провели особистий прийом громадян за участю т.в.о заступника начальника Недригайлівського ВП ГУ НПУ в Сумській області Співака Володимира Анатолійовича та Дорошенко Катерини Олександрівни інспектора з контролю за обігом зброї в сфері дозвільної системи та Дремової Людмили Михайлівни начальника відділу праці та соціального захисту населення Вільшанської сільської ради. На даному прийомі було розглянуто та обговорено ряд важливих питань.

11:47 29.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь