A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

По-родинному щиро відзначила Вільшана День села

По-родинному щиро відзначила Вільшана День села

12 липня на релігійне свято Петра в Павла погода, мов примхлива панянка, гралася то сонечком, то рясним дощем. Однак це не завадило жителям Вільшанської сільської ради поспішити на День села. Де з самого ранку розпочалося дійство присвячене дню мальовничого села Вільшана. Місцеві жителі та гостівід старого до малого, зручно розташувавшись на стадіоні займали місця, щоб повболівати за свої улюблені футбольні команди, малеча бавилася на гойдалках, батутах та великих надувних гірках. Працювала виїзна торгівля із різноманітними смаколиками та дитячими забавками. Урочиста частина свята розпочалося в красивому відремонтованому Вільшанському сільському будинку культури із концертної програми, до якої підійшли з творчістю. Готувалися серйозно, адже таке дійство у селян буває раз на рік. На правах господаря відкрив урочистості сільський голова М. В. Мельніков. Вітаючи односельчан зі святом, бажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту ,наголосив, щотакі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості.

09:16 15.07.2019

Село моє, душі криниця

Село моє, душі криниця

  Село – це криниця нашого родоводу, наш дім, наше коріння і доля. Тут живе наше дитинство, це частина  нашого серця. Як приємно прокидатися вранці під спів солов’їв, спостерігати  перед  дощем,  як ластівки літають низько над землею, коли у травні  хрущі над вишнями гудуть  та в тихім надвечір’ї  їжаки навідуються під хатину, щоб поласувати молоком. Можна ще багато приємного говорити про село, але на часі  День свято села у рідній  Деркачівці, яке відсвяткували 12 липня на православне свято апостолів  Петра і Павла.

08:59 15.07.2019

Привітання сільського голови з Днем Конституції України!

Привітання сільського голови з Днем Конституції України!

Шановні співвітчизники! Щиро вітаю Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. Зі святом вас, дорогі друзі! З Днем Конституції України!

11:05 28.06.2019

Поліцейський офіцер громади

Поліцейський офіцер громади

14 червня у Недригайлівській селищній раді відбулася зустріч за участю старшого інспектора з особливих доручень відділу дільничних офіцерів поліції УПД в Сумській області Ірини Макушенко, Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука, заступника селищного голови Валентина Акімова,  Вільшанського сільського голови Михайла Мельнікова.

14:28 18.06.2019

День села в Великих Будках

День села в Великих Будках

"Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…".  

08:28 18.06.2019

Привітання сільського голови з Днем медичного працівника

Привітання сільського голови з Днем медичного працівника

Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам.

15:28 14.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь