Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання ветерана с. Деркачівка

Привітання ветерана с. Деркачівка

Напередодні 9 травня ветерана війни Кононенка Михайла Сергійовича привітали виконуючий обов’язки старости Деркачівського старостинського округу Дяченко Юрій Васильович та голова ветеранської організації с. Деркачівка Діхтяреренко Ганна Хомівна та вручили подарунок, який був наданий агрокомпанією «Кернел».  

15:55 11.05.2018

Привітання напередодні 9 травня

Привітання напередодні 9 травня

Напередодні 9 травня Вільшанський сільський голова Мельніков Михайло Віталійович привітав учасників бойових дій: Шаповал Івана Михайловича, Заїку Петра Миколайовича; інвалідів Великої Вітчизняної війни Мошенського Василя Яковича, Ломейко Володимира Йосиповича; вдову загиблого воїна Безрук Ганну Трохимівну та вручив подарунки, які були надані агрокомпанією «Кернел»

14:37 11.05.2018

Ігровий майданчик

Ігровий майданчик

Наприкінці 2017 року, завдяки коштам виділеним з державного бюджету за сприянням народного депутата України Лаврика Миколи Івановича для Вільшанського дошкільного навчального закладу «Ромашка» були придбане нове сучасне ігрове обладнання на загальну суму 80,0 тис. грн. Несприятливі погодні умови не дозволили відразу його встановити, але малеча з нетерпіння чекала на цю подію. І от навесні 2018 року нові ігрові майданчик засяяли різнобарв’ям кольорів на подвір’ї закладу.

14:25 11.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь