Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА В СУМСЬКОМУ РАЙОНІ

Мобільна група у складі фахівців юстиції Сумщини та місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги у селах і селищах нашої області вже провела не один день. А нині – завітала до Сумського району, де у селищі міського типу Хотінь та селі Стецьківка знову розгорнули мобільну точку доступу до безоплатної правової допомоги.

16:34:29 06.12.2018

СУМСЬКИМ КАДЕТАМ – ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ

Кадетам – майбутнім захисникам України, фахівці обласної юстиції у партнерстві з представником громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини розповіли про основоположні права людини, що закріплені в Загальній декларації прав людини.

10:40:22 06.12.2018

«ШЛЮБ ЗА ДОБУ» ВІДТЕПЕР У ШОСТЦІ

Сервіс Міністерства юстиції України «ШЛЮБ ЗА ДОБУ» – сучасний, позбавлений зайвих бюрократичних процедур, з грудня доступний і в місті Шостка. З початку дії сервісу майже 850 пар Сумщини поєднали свої долі, не чекаючи місяць. Партнером проекту в місті Шостка став комунальний заклад «Шосткинський центр культури і дозвілля», захід реалізується у співпраці з Шосткинським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області. Сказати свої заповітні «Так» відтепер можна у місті Шостка, на вулиці Леніна, у будинку 13. Додаткову інформацію закохані можуть отримати за телефонами: (05449) 2-25-54 (Шосткинський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області); та (05449) 6-25-69 (комунальний заклад «Шосткинський центр культури і дозвілля»). Нагадаємо, місто Шостка стало четвертим, де можна укласти шлюб в скорочені терміни. Сервіс «ШЛЮБ ЗА ДОБУ» вже успішно працює у містах Суми, Тростянець, Ромни, поєднуючи молоді гарячі у своєму коханні серця.  Кохайтеся, а про документи подбає Мін'юст!

15:02:31 05.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь