A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

СПІВПРАЦЯ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ З ПРОЕКТОМ GOCAMP: ЗНАННЯ, ЩО ДОПОВНЮЮТЬ ОДНЕ ОДНОГО

Фахівці юстиції Сумщини у рамках проекту GoCamp провели уроки «Я МАЮ ПРАВО!» та #СтопБулінг для учнів Самотоївської школи Краснопільського району. Найбільший у Європі освітній проект GoCamp навчає дітей іноземної мови, умінням долати мовні та культурні бар'єри, розвивати критичне мислення та замислюватись над вибором майбутньої професії.

15:19:11 15.11.2018

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ БОРЖНИКІВ ЗІ СПЛАТИ АЛІМЕНТІВ - ЯК РЕЗУЛЬТАТ ВЗАЄМОДІЇ З ЦЕНТРАМИ ЗАЙНЯТОСТІ

Одним із заходів примусового виконання рішень, яким може бути забезпечено виконання рішень судів про стягнення аліментів є звернення стягнення на заробітну плату боржника.Вирішення питань, пов’язаних з регулюванням зайнятості населення та їх працевлаштування є завданням Державної служби зайнятості.

15:17:39 15.11.2018

НА СУМЩИНІ УРОЖАЙНІ 10 МІСЯЦІВ НА НОВОНАРОДЖЕНИХ МАЛЮКІВ

Коли в родині з’являється довгоочікувана малеча, на допомогу батькам поспішають дідусі й бабусі. Старше покоління прагне навчити всім премудростям, які роками застосовували до виховання дітей.Разом з тим, Міністерство юстиції України впроваджує сучасні сервіси, які спрямовані на покращення звичних адміністративних процедур для зручності батьків у реєстрації новонародженого.

10:50:56 12.11.2018

ПОДАТКОВА ЗНИЖКА ДЛЯ БАТЬКІВ – ЦЕ РОЗВИТОК ДИТИНИ

Юстиція Сумщини розмістила в навчальних закладах області плакати, наповнені корисною для батьків інформацією. Йдеться про податкову знижку, якою можуть скористатися батьки.  Завдяки другому пакету ініціатив Мін`юсту, податкова знижка тепер поширюється не тільки на навчання дитини в закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, а й у системі дошкільної, позашкільної і загальної середньої освіти в Україні. Дбаючи про майбутнє покоління конкретними рішеннями і справами, державою були прийняті ефективні заходи: тепер батьки, які записали дитину в приватний садок, музичну школу, спортивну секцію або курси вивчення іноземних мов зможуть скористатися такою пільгою і заощадити більше коштів для розвитку дитини.

16:33:50 09.11.2018

ПЕРЕВИЩИЛИ 80 %

Вже давно полюбився громадянам зручний сервіс від Міністерства юстиції України – видача свідоцтва про народження безпосередньо у пологовому будинку. І цифри дійсно вражають.

15:31:34 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь