A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

МАЙНО ТА АВТО – В РАХУНОК АЛІМЕНТНОГО БОРГУ

Трьом своїм дітям батько з Конотопа заборгував майже 300 тисяч гривень. Після чергового діалогу з державними виконавцями, які повідомили про санкції ІІ пакету закону #ЧужихДітейНеБуває, чоловік зрозумів, що подальше зволікання приведе до збільшення суми боргу, адже штрафи за невчасну сплату невідворотно зростатимуть. Рішення батька було таким: він передав у власність своїй колишній дружині частину будівель двох магазинів та легковий автомобіль, чим і розрахувався з заборгованістю зі сплати аліментів на утримання трьох дітей у повному розмірі.

09:48:19 10.10.2018

БОРОТИСЯ З БУЛІНГОМ ПО РІЗНОМУ

В Тиждень правових знань на Сумщині вчителі, студенти педагогічного університету та фахівці юстиції організували зустріч на якій окреслили напрямки подальшої роботи у вирішенні дитячих проблем. В процесі обговорили ідею створення скриньки довіри для учнів в яку кожна дитина зможе покласти лист з переліком своїх проблем, а дорослі вже зможуть допомогти з ними розібратися та розробити напрямки для їх подолання. Багато уваги приділили реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», який спрямований на подолання дитячих проблем як в шкільному середовищі так і проблем домашнього насильства. Також повідомили номер телефону безкоштовної правової допомоги -  0 800 213 103, який може стати в нагоді кожному.

13:45:32 09.10.2018

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ ЗАКЛИКАЄ: СПЛАТИ АЛІМЕНТИ – НЕ ЧЕКАЙ ШТРАФНИХ САНКЦІЙ

Мешканець міста Тростянецьмайже на рік забув про свого шестирічного сина, який мешкає в неспокійномуМар'їнському районі Донецької області, і за цей час заборгував аліментів на суму 13 тисяч гривень.Після того, як державний виконавець попередив чоловіка про неминучі наслідки, якщо залишити ситуацію без виправлення, той не вагаючись погасив заборгованість.

13:42:01 05.10.2018

У ЦЕНТРІ УВАГИ – КОНКРЕТНІ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Конкретна ситуація стала приводом для позачергового засідання оперативного штабу із забезпечення захисту прав і свобод власників земель чи збіжжя. Його очільник – голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, та члени штабу: керівники юстиції Сумщини, правоохоронних органів, управління Держгеокадастру розглядали звернення, що стосується відновлення прав на земельну ділянку ТОВ «Міжрегіональний центр фондових технологій».

13:10:26 03.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь